Centar za astrološku edukaciju


#IgorOgnjenović #onlinenumerologija
 
TEČAJ NUMEROLOGIJE
 
online

   
Ukoliko pretpostavimo da u ovome svijetu ništa nije slučajno, u nastojanjima razumijevanja ljudskog bića i zbivanja brojevi mogu poslužiti kao najčistiji odraz sveukupnih zakonitosti kojima smo podložni. Od svog rođenja pa do smrti i odlaska svijeta ono što je jedino izvjesno je da ćemo svakodnevno biti izloženi kontaktima s velikom količinom brojeva. Oni nas prate preko kalendara, osobnih iskaznica, kreditnih kartica, ocjena u školi, brojeva mobitela i svih ostalih javnih dokumenata koji potvrđuju i kontroliraju naše postojanje. Osim uobičajenog administrativnog i znanstvenog značenja, svaki broj ima i ono simboličko. Za Platona je upravo tumačenje simbolike brojeva bilo najviši stupanj spoznaje kozmičkog i unutrašnjeg sklada.
Kinezi su u znanosti o brojevima vide ključ raspoznavanja makro i mikrokozmičkog sklada. Na taj način se postiže usklađivanje s prirodnim zakonitostima . Slično razmišlja i Nikola Kuzinski koji ističe kako se preko brojeva najbolje možemo približiti božanskim istinama. Tokom povijesti jedan veliki broj mislioca, od Pitagore pa do Kanta, brojevima pristupa ne na kvantitativan nego kvalitativan način. Oni su u tom kontekstu naša spona s vječnim istinama, a njihovo razumijevanje preduvjet za oslobađanje podložnosti sudbini. U prošlosti je među ljudima postojao običaj pažljivog korištenja brojeva. Oni su se izgovarali samo u posebnim okolnostima jer se smatralo kako njihovo spominjanje priziva pripadajuće im energije i entitete iz nematerijalnih svjetova.
Prilikom proučavanja brojeva veliko značenje se pridavalo nizu koji je započinjao jedinicom i završavao desetkom. Taj niz prikazivao je putovanje od početnog stanja jedinstva u svijet dualnosti, stjecanje iskustava u tom svijetu, te konačno transcendiranje i postizanje ponovnog stanja jedinstva. Kasnije se još dodatno pojavila i nula koja je uz prvih devet brojeva poslužila kao osnova dekadskog sustava brojeva. Različiti oblici drevnih i modernih numerologija preko tih osnovnih i složenih brojeva dolaze do osnovnih pokretačkih principa svega što nas okružuje. Poznavanjem tih principa dolazimo u mogućnost razumjeti strukturu svijeta i izaći izvan iluzije koju svakodnevno živimo.
Naučite numerologiju kroz osam tjedana. Ovaj online tečaj numerologije omogućava stjecanje znanja za provođenje kvalitetne numerološke analize. Kroz poznavanje datuma rođenja i imena moguće je doći do uvida u važne informacije o karakteristikama pojedine osobe i njezinim životnim ciljevima. Neke od tema predavanja: životni put, numerološka natalna karta, rođendan i brojevi cilja, broj vokala u imenu, broj konsonanata u imenu, broj stresa, brojevi moći, numerološki ciklusi i brojevi godina. Tečaj će početi 10. 09. 2023. i uključivati će osam webinara od dva i pol sata koji će se održavati jednom tjedno.. Sve webinare ćete moći gledati i nakon održavanja predavanja. Uz to ćete dobiti skripte i materijale u pdf-u. Predavač je Igor Ognjenović. Na kraju tečaja se dobiva certifikat. Cijena: 800 kn (moguće plaćanje u više rata). Informacije i upisi preko telefona 091 541 4505 i maila astrocentar@net.hr

 

KONTAKT

E-mail: astrocentar@net.hr
Tel: +385 (0)91 541 4505