Centar za astrološku edukaciju

  

Astrološka škola omogućava svima zainteresiranima stjecanje znanja za uspješno bavljenje astrologijom. Program astrološke edukacije nudi sveobuhvatno obrazovanje o drevnom umijeću astrologije, pokrivajući sve od osnova tumačenja karte do naprednijih tehnika koje koriste profesionalni astrolozi. Naučit ćete kako čitati karte rođenja, tumačiti planetarna kretanja i steći dublje razumijevanje kako astrologija može poboljšati i dati više smisla našem svakodnevnom životu. 

Uz temeljni nastavni plan i program, nudimo niz izbornih tečajeva koji odgovaraju vašim interesima i ciljevima. Bilo da se želite specijalizirati za određeno područje astrologije ili jednostavno proširiti svoje znanje, naš fleksibilni program ima za svakoga ponešto. Za uključivanje u astrološku školu nije potrebno nikakvo prethodno znanje. 

Online studiranje astrologije podijeljeno je u dva nivoa unutar kojih se slušaju pojedinačni tečajevi. Svaki tečaj, ovisno o temi, uključuje pet ili osam online predavanja koja traju po dva sata i održavaju se jednom tjedno.. Po završetku pet osnovnih tečajeva dobije se certifikat o stjecanju znanja za bavljenje astrologijom.

Izborni tečajevi su vezani uz posebna astrološka područja i tehnike, te služe stjecanju dodatnih znanja. Sva nastava se odvija online kroz webinare koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali u pdf formatu. Osnovni tečajevi:

    Osnove astrologije

    Interpretacija natalne karte

    Evolucijska i karmička astrologija  

    Astrologija odnosa

    Prediktivna astrologija

 

Izborni tečajevi:

    Uranska astrologija

    Magi astrologija

    Središnje točke (midpointi)

    Asteroidi

    Hiron, kentauri i plutonoidi

    Vokacijska astrologija

    Financijska astrologija

    Ezoterijska astrologija

    Hermetička astrologija

    Harmonici  

    Heliocentrična astrologija

    Relokacijska astrologija

    Drakonska astrologija

    Medicinska astrologija

    Astrološko konzultiranje

    Tradicionalna natalna astrologija 

    Tradicionalne prediktivne tehnike

    Horarna astrologija 

    Elekcijska astrologija 

    Mundana astrologija

    Arapske točke

    Fiksne zvijezde

    Dekani

    Mjesečeve kuće

    Povijest astrologije
KONTAKT

E-mail: astroedukacija@gmail.com
Tel: +385 (0)91 541 4505

Žiro račun paušalnog obrta:
C.A.E. ZAGREB (Igor Ognjenović)
IBAN HR7223600001102816130
Zagrebačka banka
SWIFT BIC: ZABAHR2X


Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.