Centar za astrološku edukaciju


#IgorOgnjenović #onlinekonzultacije


Astrološke konzultacije

- telefonski, WhatsApp, Viber, Skype

Ljudi se obraćaju astrolozima zbog različitih razloga. Najčešće žele riješiti neki konkretni problem, steći širu perspektivu u svrhu razumijevanja aktualnih događaja i pronaći smisao unutar svakodnevne jurnjave. Kroz simboliku astrološke karte moguće je doći do vrlo važnih informacija koje nam pomažu da izađemo izvan okvira bilo kakvih sudbinskih utjecaja i počnemo slobodno kreirati našu stvarnost. Uobičajeni razgovor traje oko sat vremena i uključuje dolje navedene teme. Kasnije je astrološke konzultacije preporučljivo koristiti jednom godišnje, te prilikom donošenja važnih odluka. Na taj način najbolje možemo razumjeti značenje aktualnih događanja i uspješno tempirati svoje aktivnosti. Astrološke konzultacije moguće je realizirati i preko telefona, WhatsAppa, Vibera, ili Skypea. Početni razgovor s klijentom uključuje najvažnije životne teme iz natalne karte i događanja tijekom sljedećih 12 mjeseci. Po vašoj želji, konzultacije možete i snimati. Kako bi se predbilježili i dobili dodatne informacije obratite se na kontakt mail ili telefon. Astrološke konzultacije su registrirane unutar C.A.E. obrta za astrološke usluge. Uplate se vrše na žiro račun ili preko PayPal-a. Cijena razgovora je 250 kn (35 eura).

Karta rođenja

- životni potencijali, traženje prikladnog zanimanja, važna razdoblja života, financijska sigurnost, emocionalna ispunjenost, ključni odnosi


Što donosi budućnost

- iscrpni prikaz najvažnijih godišnjih događanja

 

Sretni i smisleni odnosi

- razumijevanje odnosa s važnim nam osobama kod kuće i na poslu


Gdje putovati i kako urediti dom

- promjene koje donosi selidba u drugi grad ili državu, kako razmjestiti stvari u stanu


Djelovanje u skladu sa svemirom

- odabir pravog trenutka za pokretanje neke aktivnosti (posao, ženidba, putovanje) 

  


KONTAKT

E-mail: igoro@net.hr
Tel: 091 541 4505

 
Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat na Academy of Predictive Astrology.  Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjigu "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.

  

 

Dogovor za astrološke konzultacije

Plaćanje na žiro račun:
C.A.E. ZAGREB
IBAN HR7223600001102816130