Centar za astrološku edukaciju


08. 06. 2023 - VENERA I MARS U EVOLUCIJSKOJ ASTROLOGIJI   

VENERA I MARS U EVOLUCIJSKOJ ASTROLOGIJI

dva predavanja
Unutar serije predavanja o planetima došli smo do Venere i Marsa, te time otvaramo priču o odnosima, kreativnosti i seksualnosti.
Ova predavanja će se fokusirati na evolucijsku astrologiju Jeffa Greena i njihovu ulogu u osvješćivanju odnosa prema sebi i drugima. Kombinacija Marsa i Venere će biti prikazana kao osnova kreativnosti i seksualnosti, a objasnit ćemo kako se kroz povezivanje s drugima i kreiranje ostvaruje veća svjesnost svog osobnog identiteta.

Osim toga, detaljno ćemo istražiti mitologiju vezanu uz ove dvije planete i objasniti važnost njihovog uravnoteživanja kroz simboliku središnje točke. Proći ćemo kroz sve aspekte ovih planeta, uključujući i njihovu ulogu u natalnoj karti.

Ova predavanja su namijenjena svima koji žele produbiti svoje znanje o astrologiji i razumjeti kako se astrološki faktori odražavaju na naše živote. Ne propustite ovu priliku da saznate više o sebi i svojim odnosima.
Tečaj uključuje dva webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali u pdf formatu.
Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Za pohađanje predavanja potrebno je osnovno astrološko znanje (planeti, znakovi, kuće, aspekti). Grupa se okuplja na prvom webinaru 08. 06 2023. u 18 sati. Ukupna cijena: 30 eura. Uplata na žiro račun paušalnog obrta. IBAN HR7223600001102816130, ili preko Revolut kartice.

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail
astrocentar@net.hr

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Link za registraciju: 

https://c-a-e.webinargeek.com/venera-i-mars-01aKONTAKT

E-mail: astrocentar@net.hr
Tel: +385 (0)91 541 4505
YouTube: C.A.E. Zagreb
Instagram: cae_astrologija
Facebook: Centar za astrološku edukaciju
Žiro račun paušalnog obrta: IBAN HR7223600001102816130